Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csillaghercegnő

Csillaghercegnő - (Reisen til julestjernen)

Színes, magyarul beszélő, norvég családi film (2012)

Sonja, az árva kislány, sanyarú körülmények között él. Mostohaszülei és mostohatestvérei folyton kihasználják, a legalantasabb munkákra kényszerítik és még a házuk küszöbét sem lépheti át. A kislány egy jobb élet reményében már régóta tervezi a szökést, amely a véletlenek szerencsés összejátszása révén sikerül is neki. Üldözői elől menekülve a királyi palotában találja magát, ahol fültanúja lesz a király elkeseredett fohászának, akinek birodalmát szörnyű veszély fenyegeti. Királysága felett a gonosz veszi át a hatalmat, ha karácsonyig nem találja meg, s nem gyújtja újra lángra a Karácsony csillagot, amely újra beragyoghatja a palotát és a királyságot. Sonja felajánlja, hogy vállalva a rá leselkedő veszélyek sorát, segít a királyon és megkeresi az elveszett Karácsony csillagot, ám kalandos útja során számos akadályt kell leküzdenie.

Rendező: Nils Gaup

Szereplők: Nils Gaup, Vilde Zeiner (Sonja), Jakob Ofteblo (Ole), Agnes Kittelsen (A boszorkány), Anders Baasmo Christiansen (A király), Evy Kasseth Rosten (Petrine), Vera Rudi (Roverjente), Knut Walle (Mikulás)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Csillaghercegnő, Reisen til julestjernen, Agnes Kittelsen, Jakob Ofteblo, Vilde Zeiner, Nils Gaup

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

A legjobb behavazott filmek

Vajda Judit | 2014. 12. 23., 21:35

Gyerekhét a Telekom TV-n és a TV GO-n!

TV GO | 2015. 05. 27., 13:50

Kapcsolódó filmek

Bogyó és Babóca 3. - Játszótársak

Színes, magyar családi animációs film (2014)

Vuk

Színes, magyar rajzfilm (1981)

Fel!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)

Mulan

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1998)