Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rampage: Tombolás

Rampage: Tombolás - (Rampage)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)

Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikísérletezi az ellenszert, és a szörny nyomába ered. A csatatér folyton változik, sőt, az ellenség is szövetségesekre talál: még két genetikusan módosított megaragadozó csatlakozik hozzá.

Rendező: Brad Peyton

Szereplők: Dwayne Johnson (Davis Okoye), Naomie Harris (Dr. Kate Caldwell), Jeffrey Dean Morgan (Russell ügynök), Malin Akerman (Claire Wyden), Joe Manganiello (Burke)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Malin Akerman (Katherine), Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan (Clay), Joe Manganiello, Dwayne Johnson, Brad Peyton, Rampage: Tombolás, Rampage

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Kicsit béna, kicsit buta, de szeretjük

TV GO | 2018. 07. 30., 16:58

Kapcsolódó filmek

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)