Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pancser Police - (The Other Guys )

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2010)
  • 3

Allen (Will Ferrell), a gyilkosságiak könyvelője rajong az asztaláért. Társát, Terryt (Mark Wahlberg) már más fából faragták, de amióta nyilvánosan megszégyenült, Allen mellé osztották be. Ők ketten csak messziről bámulják az ügyosztály menő kopóit: Dansont (Dwayne Johnson) és Manzettit (Samuel L. Jackson), míg végül egyszer úgy hozza a sors, hogy kénytelenek a helyükre lépni. Eljön a nagy lehetőség, hogy megmutassák, ők micsoda rendőrök.

Rendező: Adam McKay

Szereplők: Mark Wahlberg (Terry Hoitz nyomozó), Will Ferrell (Allen Gamble nyomozó), Samuel L. Jackson (Highsmith), Dwayne ˝The Rock˝ Johnson (Danson), Michael Keaton (Gene Mauch parancsnok), Eva Mendes (Sheila Gamble), Lindsay Sloane (Francine), Anne Heche (Pamela Boardman), Steve Coogan (David Ershon)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Vígjáték

Címkék: Michael Keaton, Eva Mendes (Romina), Samuel L. Jackson (Sudár hangja), Lindsay Sloane (Stacy), Steve Coogan, Anne Heche, Will Ferrell, Adam McKay, The Other Guys , Dwayne "The Rock" Johnson

Időtartam: 1 óra 51 perc

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Fél-Profi: Mindenben amatőr

TV GO | 2016. 09. 30., 14:30

Michael Keaton a sajtburger király

TV GO | 2017. 01. 11., 13:50

Elsüllyesztették a Viharzóna mentőhajóját

TV GO | 2017. 05. 11., 12:00

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer Tamaroa nevű hajó, amit még 1934-ben állítottak az USA szolgálatába. A hajó 1946-ban került át a parti őrség felügyelete alá, amivel rengeteg bajba került embert...

Kapcsolódó filmek

Anyák elszabadulva

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Bébibumm

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

A szerencse háza

Magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1992)