Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mária Magdolna

Mária Magdolna - (Mary Magdalene)

Színes, magyarul beszélő, angol dráma (2018)

A történet a Szentföldön játszódik az első században. Egy fiatal nő elhagyja kis halászfaluját és családját, hogy csatlakozzon egy új, radikális társadalmi mozgalomhoz. A mozgalom karizmatikus vezetője a názáreti Jézus, aki azt ígéri, hogy a világ meg fog változni. Mary új életmódot keres, és valamiféle hitelességet, amit a kor szigorú hierarchiája megtagad tőle. Ahogy a csoport híre egyre terjed, és egyre többeket vonz Jézus ihletett üzenete, Mary lelki útja a történet közepébe helyezi őt, és a fővárosba, Jeruzsálembe vezeti, ahol szembe kell néznie a valósággal: Jézus sorsával, és a saját szerepével, amit ebben játszik.

Rendező: Garth Davis

Szereplők: Rooney Mara (Mária Magdolna), Joaquin Phoenix (Názáreti Jézus), Chiwetel Ejiofor (Péter), Ariane Labed (Ráhel), Ryan Corr (József), Tahar Rahim (Iskarióti Júdás), Denis Menochet (Dániel)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Chiwetel Ejiofor, Tahar Rahim, Ariane Labed, Denis Menochet, Mária Magdolna, Mary Magdalene, Ryan Corr, Garth Davis

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Bibliai girlpower

TV GO | 2018. 08. 06., 14:07

Kapcsolódó filmek

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)