Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A hűséges (feliratos)

A hűséges (feliratos) - (The Racer and the Jailbird)

Színes, feliratos, belga-francia-holland romantikus dráma (2018)

Amikor Gino, a hányattatott sorsú gengszter találkozik az autóversenyző Gigivel, első látásra egymásba szeretnek. A szenvedélyes és feltétel nélküli szerelem mindkettőjüket elragadja, azonban Gino eltitkolja a lány előtt valódi életét. Autókereskedőnek adja ki magát, gyermekkori barátaival azonban egy gengszterbanda tagjai, akik rablásokból élnek. Amikor a jómódú brüsszeli családi környezetben élő Gigi szembesül a valósággal, mindent megtesz, hogy a végsőkig megvédje szerelmüket.

Rendező: Michael R. Roskam

Szereplők: Matthias Schoenaerts (Gigi Vanoirbeek), Adele Exarchopoulos (Bibi Delhany), Eric de Staercke (Freddy Delhany), Jean-Benoît Ugeux (Serge Flamand), Kerem Can (Bezne), Sam Louwyck

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Michael R. Roskam, The Racer and the Jailbird, Adéle Exarchopoulos, Eric de Staercke, Jean-Benoît Ugeux, Kerem Can, A hűséges (feliratos), Sam Louwyck

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Steve Jobs

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi film (2015)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)