Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A hűséges (feliratos)

A hűséges (feliratos) - (The Racer and the Jailbird)

Színes, feliratos, belga-francia-holland romantikus dráma (2018)

Amikor Gino, a hányattatott sorsú gengszter találkozik az autóversenyző Gigivel, első látásra egymásba szeretnek. A szenvedélyes és feltétel nélküli szerelem mindkettőjüket elragadja, azonban Gino eltitkolja a lány előtt valódi életét. Autókereskedőnek adja ki magát, gyermekkori barátaival azonban egy gengszterbanda tagjai, akik rablásokból élnek. Amikor a jómódú brüsszeli családi környezetben élő Gigi szembesül a valósággal, mindent megtesz, hogy a végsőkig megvédje szerelmüket.

Rendező: Michael R. Roskam

Szereplők: Matthias Schoenaerts (Gigi Vanoirbeek), Adele Exarchopoulos (Bibi Delhany), Eric de Staercke (Freddy Delhany), Jean-Benoît Ugeux (Serge Flamand), Kerem Can (Bezne), Sam Louwyck

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Michael R. Roskam, The Racer and the Jailbird, Adéle Exarchopoulos, Eric de Staercke, Jean-Benoît Ugeux, Kerem Can, A hűséges (feliratos), Sam Louwyck

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)