Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rontó Ralph

Rontó Ralph - (Wreck-It Ralph)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Rontó Ralph nem elégedett saját sorsával játékában. Szeretné, ha őt is úgy körberajonganák, ahogy a játék Jófiúját, Fix-It Felixet. A probléma csak annyi, hogy a Rosszfiút senki sem szereti, ám a hősöket annál inkább így, amikor egy modern, fps videojáték érkezik, élén a kőkemény Calhoun őrmesterrel, Ralph meglátja a lehetőséget, amely talán a hősiességhez és a boldogsághoz vezet. Egy egyszerű terv kiötlésével besurran a játékba, de nevéhez méltón mindent elront: akaratlanul szabadon ereszt egy halálos ellenséget, amely a játékterem minden játékára veszélyt jelent. Ralph egyetlen reménye Vanellope von Schweetz, igazi bajkeverő figura egy cukormázas versenyzős játékból, aki talán meg is tanítja majd Ralph-nak, hogy mit jelent Jófiúnak lenni. Mielőtt az egész játékteremnek Game Over lenne, Ralph vajon rájön-e arra, hogy minden adottsága megvan ahhoz, hogy hős legyen?

Rendező: Rich Moore

Szereplők: Rich Moore, Jane Lynch, Jack McBrayer (Fix-It Felix hangja), Jane Lynch (Sergeant Calhoun hangja), John C. Reilly (Wreck-It Ralph hangja), Jack Angel (Zomie), Stefanie Scott (Moppet), Sarah Silverman (Vanellope von Schweetz hangja), Scott Menville (Tigor)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Sarah Silverman (Ruth), Jack McBrayer, Wreck-It Ralph , Jack Angel, Stefanie Scott, Scott Menville

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Plakáton látták a jetit

TV GO | 2019. 02. 15., 19:40

Kapcsolódó filmek

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)