Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Berosált a rezesbanda

Berosált a rezesbanda - (Berosált a rezesbanda)

Színes, magyar ifjúsági film (2013)

Kukucs város iskolájában kísérleti osztályt indítottak Riminyák tanár úr vezetésével. Riminyák szigorú, porosz elveket valló tanár, aki egy óra alatt kétszer is képes lefeleltetni az osztályt. És ez még a kisebb hibái közül való! Nem csoda hát, ha az ötletes Szinyák vezetésével eltérítik az iskolabuszt, és az egész osztály beveszi magát az erdőbe. Beköltöznek az üresen álló orosz laktanyába, ahol hamarosan kiderül, hogy társaságuk is van Igor, az itt maradt orosz katona személyében. Igor átveszi a parancsnokságot, és kemény kiképzésbe részesíti az ifjúságot. Hamarosan rájönnek a gyerekek, hogy Riminyák tanár úrnál talán könnyebb volt az élet. A kukucsi városi híradón keresztül tárgyalnak a szülőkkel és az iskolával, feltételként szabva Riminyák elbocsájtását... A gyerek és ifjúsági irodalom népszerű alakja, Csukás István írta a film forgatókönyvét, a tévéfilmet pedig a tehetséges fiatal rendező, Mátyássy Áron rendezte.

Rendező: Mátyássy Áron

Szereplők: Szemző Simon (Szinyák), Sipos Tamás (Vöcsök), Rajcsányi Bence (Tarhonya), Schneider Zoltán (Igor), Makranczi Zalán (Riminyák), Hevér Gábor (rendőr), Hollósi Frigyes

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Családi

Címkék: Schneider Zoltán, Hollósi Frigyes, Mátyássy Áron, Makranczi Zalán, Berosált a rezesbanda, Berosált a rezesbanda, Szemző Simon, Sipos Tamás, Rajcsányi Bence, Hevér Gábor

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Csingiling és a nagy tündérmentés

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

A kis hableány

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1989)

Énekelj!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2016)

Wallace és Gromit és az elvetemült veteménylény (feliratos)

Színes, feliratos, brit animációs film (2005)