Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jönnek a kacsák

Jönnek a kacsák - (Duck Duck Goose)

Színes, amerikai-kínai animációs film (2018)

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.

Rendező: Christopher Jenkins

Szereplők: Jim Gaffigan (Peng hangja), Zendayab (Chi hangja), Lance Lim (Chao hangja), Greg Proops (Banzou hangja), Natasha Leggero (Jinjing hangja), Stephen Fry (Frazier hangja), Craig Ferguson (Giles hangja), Jennifer Grey (Edna hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Jim Gaffigan (Lowell), Stephen Fry, Jennifer Grey, Craig Ferguson (Bagoly hangja), Zendaya Coleman, Jönnek a kacsák, Duck Duck Goose, Lance Lim, Greg Proops, Natasha Leggero, Christopher Jenkins

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)