Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Valami Amerika 3.

Valami Amerika 3. - (Valami Amerika 3.)

Színes magyar vígjáték (2018)

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

Rendező: Herendi Gábor

Szereplők: Pindroch Csaba (Várnai Tamás), Szabó Győző (Várnai Ákos), Hujber Ferenc (Várnai András), Ónodi Eszter (Eszter), Oroszlán Szonja (Timi), Szervét Tibor (Alex), Csuja Imre (Bala), Faragó András (Mónika), Thuróczy Szabolcs (Viktor)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Faragó András (Pali bácsi), Hujber Ferenc, Pindroch Csaba, Szabó Győző (Csorba Karesz hangja), Csuja Imre, Herendi Gábor, Szervét Tibor, Oroszlán Szonja, Thuróczy Szabolcs (Rupaszov), Valami Amerika 3., Valami Amerika 3., Herendi Gábor

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Valami sohasem érhet véget!

TVGO | 2018. 08. 29., 11:44

Kapcsolódó filmek

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)