Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Zodiákus

A Zodiákus - (Zodiac)

Színes, szinkronizált, amerikai krimi (2007)

San Franciscóban mindenki fél. A városban egy sorozatgyilkos szedi áldozatait: egyre ravaszabb, kegyetlenebb módon végez áldozataival, egyre magabiztosabban és gúnyosabban küldi üzeneteit a város több napilapjának, és már senki sem bízik benne, hogy a szadista gyilkos valaha rács mögé kerülhet. Csak néhány rendőr (Mark Ruffalo, Anthony Edwards), újságíró, köztük Paul Avery (Robert Downey Jr.) és egy halk szavú, ugyanakkor nagyon tehetséges szerkesztőségi rajzoló (Jake Gyllenhaal) bízik benne, hogy a normális agy az őrült gondolkodás fölé kerekedhet. Elszántan, vadul és szenvedélyesen üldözik ellenségüket. Kezdetben kötelességtudók, később elvakultak, végül már maguk is az őrület közelében járnak. A Hetedik világhírű rendezője visszatér ahhoz a témához, amelyben a legmaradandóbbat alkotta: egy őrült sorozatgyilkos utáni hajsza hátborzongató történetét beszéli el megtörtént események alapján, Robert Graysmith világhírű könyve alapján. Warner Bros

Rendező: David Fincher

Szereplők: David Fincher, John Carroll Lynch, Robert Downey Jr., Robert Downey Jr. (Paul Avery), Jake Gyllenhaal (Robert Graysmith), Mark Ruffalo (Dave Toschi), Adam Goldberg, James Carraway (Shorty), Anthony Edwards (Bill Armstrong), Dermot Mulroney (Marty Lee kapitány), Chloë Sevigny (Melanie), Elias Koteas, John Carroll Lynch (Arthur), Donal Logue (Ken Narlow)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címke: Chinese Zodiac

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Robert Downey Jr. 52!!!

TV GO | 2017. 04. 04., 16:06

Daddy Cool – A mostohaapa

TV GO | 2016. 09. 23., 18:00

Kapcsolódó filmek

Gyémánthajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

Gyilkos nemzedék

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)