Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A tetovált lány

A tetovált lány - (The Girl with the Dragon Tattoo)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-svéd-angol-német thriller (2011)

A titkok soká élnek. Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség közben eltűnt a nagyhatalmú Vanger-klán egyik tagja, Harriet. Az idős milliárdos meg van róla győződve, hogy unokahúgát meggyilkolták, ezért felbérel egy állás nélkül maradt újságírót, hogy járjon utána az ügynek. A férfi (Daniel Craig) nyomozni kezd, és segítséget is talál egy tehetséges komputerhacker (Rooney Mara) személyében. Közös kutatásuk túl sok érdeket sért és rég eltemetett titkot fenyeget, és újabb gyilkosságra derít fényt.

Rendező: David Fincher

Szereplők: Rooney Mara (Lisbeth Salander), Daniel Craig (Mikael Blomkvist), Stellan Skarsgard (Martin Vanger), Robin Wright (Erika Berger), Embeth Davidtz (Annika Blomkvist), Moa Garpendal (Harriet), Christopher Plummer (Henrik Vanger), Joel Kinnaman (Christer Malm), Joely Richardson (Anita Vanger)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Gyilkos nemzedék

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)