Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Belle és Sebastien 3.

Belle és Sebastien 3. - (Belle et Sébastien 3: Le Dernier Chapitre)

Színes, magyarul beszélő, francia családi kalandfilm (2017)

Belle és Sébastien története a mostani harmadik résszel lezárul. A trilógia befejező epizódjában Sébastien már tizenkét éves, pireneusi hegyi kutyája, a hófehér Belle pedig három kölyök édesanyja. Pierre és Angelina összeházasodnak és máshol kezdenének új életet. Sébastien azonban nem akarja elhagyni nagyapját és az alpesi házat, amit annyira szeret. Eközben feltűnik Belle régi gazdája, azzal a szándékkal, hogy visszaszerezze kutyáját. A fiúnak mindent meg kell tennie, hogy megvédje otthonát és négylábú barátait.

Rendező: Clovis Cornillac

Szereplők: Félix Bossuet (Sébastien), Tchéky Karyo (César), Clovis Cornillac (Joseph), Thierry Neuvic (Pierre), Margaux Châtelier (Angélina)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Tchéky Karyo (Leclair), Félix Bossuet, Margaux Chatelier, Clovis Cornillac, Clovis Cornillac, Belle és Sebastien 3., Belle et Sébastien 3: Le Dernier Chapitre, Thierry Neuvic

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)