Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csimpánz

Csimpánz - (Chimpanzee)

Színes, magyarul beszélő, amerikai dokumentumfilm (2013)

Színes, magyarul beszélő, amerikai dokumentumfilm. Chimpanzee A Föld és az Afrikai macskák - A bátorság birodalma után a Disneynature stúdió ismét csodálatos filmet készített: az Oscar, a csimpánz kivételes történet az egyén diadaláról és a családi kötelékekről. Utazz velünk az afrikai esőerdő mélyére, és ismerd meg Oscart, az imádni való, vidám csimpánzkölyköt! A világ egy nagy játszótér a kis Oscar és csimpánztársai számára, akik imádnak felfordulást okozni. Olthatatlan kíváncsiság és a felfedezés vágya hajtja őket, mindenben játékot látnak, mindenkit leutánoznak - ők az állatok királyságának legszórakoztatóbb személyiségei. Oscar és családja mindennapi élete gyönyörű és bensőséges felvételekben jelenik meg előttünk ebben a felemelő és kalandokkal teli filmben, amely örökre belopja magát a szívünkbe.

Szereplők: Alastair Fothergill, Linfield Mark

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Dokumentum

Megjelent: 2013

Kapcsolódó filmek

Bosszúállók: Ultron kora

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

Banks úr megmentése

Színes, feliratos, amerikai-angol-ausztrál filmdráma (2014)

Demóna

Színes, szinkronizált, amerikai fantasy (2014)

Victor Frankenstein

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2016)