Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Solo: Egy Star Wars-történet

Solo: Egy Star Wars-történet - (Solo: A Star Wars Story)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során Han Solo megismerkedik későbbi másodpilótájával, Chewbaccával és találkozik a hírhedt szerencsejátékossal, Lando Calrissiannel, s közös utazásuk végére a Star Wars saga legszokatlanabb hőseivé válnak.

Rendező: Ron Howard

Szereplők: Alden Ehrenreich (Han Solo), Emilia Clarke (Qi´Ra), Woody Harrelson (Tobias Beckett), Thandie Newton (Val), Donald Glover (Lando Calrissian), Joonas Suotamo (Chewbacca), Phoebe Waller-Bridge (L3-37), Paul Bettany (Dryden Vos)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Ron Howard, Woody Harrelson, Emilia Clarke (Evelyn), Alden Ehrenreich (Danny), Paul Bettany, Donald Glover, Phoebe Waller-Bridge, Solo: Egy Star Wars-történet, Solo: A Star Wars Story, Ron Howard, Joonas Suotamo

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Nyomokban Han Solót tartalmaz

TV GO | 2018. 09. 26., 14:49

Kapcsolódó filmek

Serenity

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2005)

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Star Wars: A Birodalom visszavág

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1980)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)