Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Balek

Balek - (Klovn: The Movie)

Színes, magyarul beszélő, dán vígjáték (2010)

Frank, a gyereklelkű felnőtt soha nem a felelősségteljes döntésekről volt híres, így mikor barátnője teherbe esik, a lánynak érthető módon kétségei támadnak kettőjük jövőjét illetően. Annak érdekében, hogy bebizonyítsa, hogy jó apa válna belőle, Frank "elrabolja" a lány 12 éves unokaöccsét, és - tetszik, nem tetszik - csónaktúrára viszi őt. A némileg paprikás helyzetet tovább bonyolítja, hogy velük tart Frank legjobb barátja, Casper is, aki egy ilyen eseményt egyfajta vándororgiaként képzel el nőkkel, drogokkal és alkohollal. Szóval úgy tűnik, Frank ismét "jól" döntött, de innen már csak felfelé vezethet az út, vagy mégse?

Rendező: Mikkel Norgaard

Szereplők: Hvam Frank, Frank Hvam (Frank), Casper Christensen (Casper), Marcuz Jess Petersen (Bo), Mia Lyhne (Mia), Iben Hjejle (Iben), Lars Hjortshoj (Hjortshoj), Tina Bilsbo (Tina Bilsbo), Mads Lisby (Mads), Anne Moen (Mads)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Mikkel Norgaard, Klovn: The Movie, Frank Hvam, Casper Christensen, Marcuz Jess Petersen, Mia Lyhne, Iben Hjejle, Lars Hjortshoj, Tina Bilsbo, Mads Lisby, Anne Moen

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)