Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Senki sem tökéletes (feliratos)

Senki sem tökéletes (feliratos) - (Bonne Pomme)

Színes, feliratos, belga-francia vígjáték (2017)

Gerard-nak elege van abból, hogy világéletében ő volt családjának legtökéletesebb és legmegbízhatóbb tagja. Változásra van szüksége: egy szép napon úgy dönt, mindent maga mögött hagy, és elköltözik. Meg sem áll a dimbes-dombos, festői Gâtinais tartomány déli részéig: itt, egy kisvárosban vesz autószerelő-műhelyt, hogy új életet kezdjen. A műhellyel szemben van a városka romantikus szállodája, benne pedig annak gyönyörű, titokzatos és szeszélyes tulajdonosa, Barbara...

Rendező: Florence Quentin

Szereplők: Catherine Deneuve (Barbara Manet), Gérard Depardieu (Gérard Morlet), Chantal Ladesou (Mémé Morillon), Guillaume De Tonquedec (polgármester), Françoise Lépine (Nadine)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Guillaume De Tonquedec, Catherine Deneuve (Reine Cordelia), Depardieu Gérard, Senki sem tökéletes (feliratos), Bonne Pomme, Florence Quentin, Françoise Lépine, Florence Quentin

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)