Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szerelembe gurulva

Szerelembe gurulva - (Tout Le Monde Debout)

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2018)

Jocelyn sikeres üzletember, híres nőcsábász, megrögzött hazudozó és szerepjátékos, az egyéjszakás kalandok bajnoka. Miközben orvos barátja tanácsára megpróbálna leszokni minderről, hódító énje ismét felülkerekedik. Ezúttal kerekesszékesként hajt rá egy bombázóra. Egészen addig, amíg a lány be nem mutatja neki mozgássérült nővérét, Florence-ot. Ettől kezdve a szerep állandósul és Jocelyn életében megjelenik egy másfajta érzés.

Rendező: Franck Dubosc

Szereplők: Claude Brasseur (Papa Jocelyn), Laurent Bateau (Julien), Caroline Anglade (Julie), Gérard Darmon (Max), Elsa Zylberstein (Marie), Alexandra Lamy (Florence), Franck Dubosc (Jocelyn)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Franck Dubosc, Gérard Darmon, Alexandra Lamy, Elsa Zylberstein, Szerelembe gurulva, Tout Le Monde Debout, Laurent Bateau, Caroline Anglade, Franck Dubosc

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)