Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A kis hableány

A kis hableány - (The Little Mermaid)

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1989)

Lélegzetelállító animáció, felejthetetlenül színpompás szereplők, két Oscar-díj a filmzenéért és a Ringat a víz című betétdalért - nem vitás, A kis hableány a Disney egyik legkedveltebb filmje. Arielt, a vidám és huncut sellőlányt minden elbűvöli, ami az emberektől származik. Nem törődve apja intelmével, miszerint tartsa magát távol a tenger feletti világtól, a felszínre úszik és egy tomboló viharban megmenti álmai hercegét. Elhatározza, hogy ember akar lenni és alkut köt a körmönfont tengeri boszorkánnyal, Ursulával, amiben lábakra cseréli uszonyait és gyönyörű hangját. Legjobb barátjával, az imádnivaló, cserfes Ficánkával, valamint kelletlen gardedámjával, Sebastiannal, a reggae-t éneklő karibi rákkal az oldalán Arielnek el kell nyernie a herceg szerelmét és megmenteni apja királyságát, mindezt az idővel futott elképesztő verseny során! Felejthetetlen élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Rendezők: Ron Clements, John Musker

Szereplők: Szombathy Gyula, Mádi Szabó Gábor, Schubert Éva, Balázs Péter, Csala Zsuzsa, Ron Clements, Rene Auberjonois, Jodi Benson (Ariel hangja), Christopher Daniel Barnes (Eric herceg), Pat Carroll (Ursula hangja), Jason Marin (Lepényhal hangja), Samuel E. Wright (Sebastian hangja), Kenneth Mars (Triton király hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Animáció, Családi

Címkék: Jodi Benson, The Little Mermaid, Christopher Daniel Barnes, Pat Carroll, Jason Marin, Samuel E. Wright, Kenneth Mars

Megjelent: 1989

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Disney-mesedélután – A kis hableány

TV GO | 2019. 04. 14., 06:38

Kapcsolódó filmek

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)