Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Harry Potter és a bölcsek köve

Harry Potter és a bölcsek köve - (Harry Potter and the Sorcerer´s Stone)

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm (2001)

Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak? J.K. Rowling regényéből.

Rendező: Chris Columbus

Szereplők: Chris Columbus, Daniel Radcliffe (Harry Potter), Alan Rickman (Perselus Piton professzor), Rupert Grint (Ronald "Ron" Weasley), Emma Watson (Hermione Granger), Richard Harris (Albus Dumbledore, okleveles főmágus), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Maggie Smith (Minerva McGalagony, igazgatóhelyettes), Warwick Davis (Flitwick professzor), Ian Hart (Mógus professzor), Richard Griffiths (Vernon Dursley)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Emma Watson, Harry Potter, Robbie Coltrane (Mr. Jaggers), Rupert Grint, Harry Potter and the Sorcerer's Stone, Richard Harris, Maggie Smith, Warwick Davis, Ian Hart, Richard Griffiths

Megjelent: 2001

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Keanu Reeves naptár nem csak rajongóknak

TV GO | 2018. 05. 18., 20:50

Kapcsolódó filmek

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)