Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Túl szexi lány

Túl szexi lány - (I Feel Pretty)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Renee Bennett jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos bombázó lett belőle, és bár rajta kívül senki sem látja a különbséget, hatalmas magabiztossággal kezdi élni az életét. Újonnan szerzett önbizalmának köszönhetően egyre sikeresebb lesz nemcsak a munkájában, de magánéletében is.

Rendezők: Abby Kohn, Marc Silverstein

Szereplők: Amy Schumer (Renee Bennett), Michelle Williams (Avery LeClaire), Busy Philipps (Jane), Naomi Campbell (Helen), Tom Hopper (Grant LeClair), Emily Ratajkowski (Mallory)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Michelle Williams, Busy Philipps, Amy Schumer, Emily Ratajkowski , Túl szexi lány, I Feel Pretty, Naomi Campbell, Tom Hopper, Abby Kohn, Marc Silverstein

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)