Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Lírák II. ( magyar könnyűzenei válogatás )

Lírák II. ( magyar könnyűzenei válogatás )

Koncertfilm (2000)
  • 3

Nehéz igazából kiválasztani a legszebb lírai dalokat a magyar könnyűzene palettájáról hiszen talán nincs olyan előadó akinek ne lenne a repertoárjában lírai dal. A líra műfajának legnagyobb és talán leggazdagabb műfaji csoportja a szerelmes dalok. Ezek a dalok mindig az egyén szubjektív, szerelmi érzéseiről szólnak. Mindig az életünk részét képezik, akár alkalomhoz kötve, akár nosztalgiázva, vagy éppen az első szerelem okán. Mindig volt valaki , aki megihlette az adott zenészt, szövegírót , tehát mindig van múzsa egy-egy alkotáshoz. Szerencsére minden zenei stílus bővelkedik ilyen dalokban, úgyhogy lehet válogatni a szebbnél szebb dalokból. Mi most erre tettünk egy próbát ezzel a két összeállítással.

Szereplő: Cserháti Zsuzsa

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Koncert

Időtartam: 52 perc

Megjelent: 2000

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Neoton Família: Neoton varázs

Színes, magyar, koncertfilm (1998)

Házibuli a 80-as években

Koncertfilm (2014)

Balázs Fecó 60 koncert

Magyar koncertfilm (2011)

Zambó Jimmy koncert

Koncertfilm (1999)