Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szekeres Adrien: Karácsonyi Szimfónikus koncert

Színes, magyar, koncertfilm (2012)
  • 3

Szekeres Adrien 2012. december 26-án, karácsony másnapján egy csodálatos koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. A debreceni Kodály Filharmonikusok közreműködésével az énekesnő legszebb, legismertebb dalai – mint például az Olyan, mint Te, a Szeretet ünnepén és a Híd a folyót - ezúttal szimfonikus zenekari kísérettel szólaltak meg. De nemcsak saját nagy slágerei, hanem kedvenc operaáriái is elhangoztak a koncerten. A művésznő senkivel össze nem téveszthető hangja, előadásmódja és személyisége oly sokszor bizonyította már, hogy a benne és körülötte megszülető zene és annak csodálatos ereje képes megtölteni mindannyiunk lelkét, így gazdagítva életünket.

Szereplő: Szekeres Adrien

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Koncert

Címke: Adrienn Szekeres

Időtartam: 1 óra 32 perc

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Zséda: Rouge

Koncertfilm (2009)

Balázs Fecó 60 koncert

Magyar koncertfilm (2011)

Házibuli a 80-as években

Koncertfilm (2014)