Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Újoncok napja

Újoncok napja - (Draft day)

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2014)

Sonny Weawer (Kevin Costner) futball menedzsernek az NFL Draft, azaz az Amerikai Futballszövetség “sorozónapján” lehetősége nyílik rá, hogy megmentse a Cleveland csapatát, de ehhez egy igazi tehetséget kell leszerződtetnie. Gyors döntést kell hoznia, hogy mit hajlandó feláldozni a tökéletesség keresésében, s közben teljesen elmosódik a határ a személyes és szakmai élete között ezen a napon, amely több száz fiatalember életét változtatja meg, kiknek a legfőbb álmuk, hogy az NFL-ben játszhassanak

Rendező: Ivan Reitman

Szereplők: Kevin Costner, Kevin Costner (Sonny Weaver Jr.), Jennifer Garner (Ali), Denis Leary, Chris Berman, Dave Donaldson, Patrick St. Esprit, Chi McBride, Ellen Burstyn, Sam Elliott, Kevin Dunn, Rosanna Arquette, Denis Leary (Penn edző), Chris Berman (önmaga), Dave Donaldson (Danny), Patrick St. Esprit (Tom Michaels), Chi McBride (Walt Gordon), Ellen Burstyn (Barb Weaver), Sam Elliott (Moore edző), Kevin Dunn (Marvin), Rosanna Arquette (Angie)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Ivan Reitman, Chi McBride, Sam Elliott , Ellen Burstyn, Patrick St. Esprit, Draft day, Chris Berman, Dave Donaldson, Kevin Dunn, Rosanna Arquette

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)