Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A kék szörny

A kék szörny - (Doug´s 1st Movie)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték (1999)

Doug Funnie és barátai egy Herman Melville névre hallgató „szörnyetegre” bukkannak, aki a város szélén, az erdőben tengeti életét. Hamarosan az is kiderül, hogy a szörny igazából nagyon is kedves, egyáltalán nem olyan, mint az igazi szörnyek. Ám ekkor hirtelen mindenki a rosszfiúk célkeresztjébe kerül, akiknek célja elfogni és gonosz céljaikra használni a szörnyet. A sulibál időpontja is itt van a nyakunkon és Doug kénytelen megvívni Patti Mayonnaise kegyeiért a sznob nyolcadikossal, Guy Grahamorral. Vajon meg tudja menteni Doug a szörnyet és elviheti Pattit is a Valentin-napi mulatságra?

Rendező: Maurice Joyce

Szereplők: Frank Welker, Thomas McHugh (Doug Funnie/Lincoln), Becca Lish (Judy Funnie/Mrs. Funnie/Connie), Fred Newman (Skeeter/Mr. Dink/Porkchop/Ned), Chris Phillips (Roger Klotz/Boomer/Larry/Mr. Chiminy), Alice Playten (Beebe Bluff/Elmo)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: A kék, Doug's 1st Movie, Maurice Joyce, Thomas McHugh, Becca Lish, Fred Newman, Chris Phillips, Alice Playten

Megjelent: 1999

Kapcsolódó filmek

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)