Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Neoton Família : Búcsúkoncert

Neoton Família : Búcsúkoncert - (Neoton Família : Búcsúkoncert)

Színes, magyar, koncertfilm (1998)

Neoton Família Búcsúzni csak szépen (DVD) című kiadványán a Santa Maria, Pago Pago, I Love You, Holnap hajnalig slágerek mellett az 1998-as Budapest Sportcsarnokbeli koncert legjobb pillanatai láthatók számos archív TV felvétellel kiegészítve. A 80-as évek sztárzenekara, az itthon és külföldön is rendkívül sikeres Neoton Família - akiket gyakran a magyar ABBA-nak is neveztek - hiánypótló DVD-vel jelentkezik a karácsonyi zenei forgatagban, amely nem hiányozhat a gyűjtők polcairól. 1998. április 24-én - György napkor - nyolc évvel azután, hogy különváltak útjaik és két évvel azután, hogy tragikusan fiatalon elhunyt az együttes legendás billentyűs-énekes-szerzője: Jakab György, fergeteges sikerű koncertet adtak a valamikori Budapest Sportcsarnokban.

Szereplő: Neoton familia

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Koncert

Megjelent: 1998

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Tabán 3.

Koncertfilm (1999)

Demjén Ferenc: Hetvenkedem 2.

Színes koncertfilm (2016)

Tabán 1.

Koncertfilm (1999)

Jazz+Az

Színes, magyar koncertfilm (2000)