Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Eszement zaci

Eszement zaci - (Pawn Shop Chronicles)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2013)

A filmben röpködnek a poénok, s mint a történet szálai egy helyen, az eszement zaciban futnak össze. Ide érkezik egy nászúton lévő újdonsült pár. A férj, Richard (Matt Dillon) titkolt, a későbbiekben már nem is annyira titkolt célja, hogy megtalálja időben hidegre tett, első felesége jegygyűrűjét. Hogy, hogy nem, a továbbiakban mindenki - legyen az a kábszeres Randy (Kevin Rankin), vagy akár az Elvis-imitátor Ricky (Brendan Fraser) - az eltűnt gyűrű bűvkörébe kerül.

Rendező: Wayne Kramer

Szereplők: Wayne Kramer, Paul Walker (Raw Dog), Brendan Fraser (Ricky), Matt Dillon (Richard), Kevin Rankin (Randy), Vincent D´Onofrio (Alton), Norman Reedus (Stanley), Chi McBride (Johnson), Elijah Wood (Johnny Shaw)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Elijah Wood (Zsákos Frodó), Vincent D'Onofrio (David Hagan), Chi McBride, Norman Reedus, Pawn Shop Chronicles, Kevin Rankin

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)