Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ha/Ver

Ha/Ver - (Kick/Ass)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol akció-vígjáték (2010)

A tini Dave rajong a képregényekért. A szuperhősökről olvasva elfelejti, milyen jelentéktelen az életben, azt, hogy nincs érzéke semmihez, a lányok meg átnéznek rajta. A srác gondol egy merészet, és elhatározza, hogy a példaképeit követve felcsap szuperhősnek. Testhezálló jelmezt rendel a netről, nevet ad magának, és elindul, hogy megtisztítsa városát a bűntől. Elszántságának csak a szuperképességek hiánya szab gátat. A felbukkanásának mégis híre megy. Ezzel felkelti az igazi "hős" apuka és a tizenegy éves, karatézó lánya érdeklődését. Jól jön a segítségük a helyi maffiafőnök elleni küzdelemben.

Rendező: Matthew Vaughn

Szereplők: Lyndsy Fonseca (Katie Deauxma), Aaron Taylor-Johnson (Dave Lizewski/Ha/Ver), Mark Strong, Mark Strong (Frank D´Amico), Nicolas Cage (Damon Macready/Vérprofi), Chloe Grace Moretz (Mindy Macready/Kis Dög), Clark Duke (Marty), Christopher Mintz-Plasse (Chris D´Amico/Vörös Pára), Evan Peters (Todd), Garrett M. Brown (Mr. Lizewski)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Nicolas Cage, Christopher Mintz-Plasse (Scoonie), Chloe Grace Moretz, Mark Strong, Matthew Vaughn, Kick/Ass, Clark Duke, Evan Peters, Garrett M. Brown

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Vérmesék

Színes, magyarul beszélő, amerikai-francia akció-vígjáték - (2013)

Skiptrace: A zürös páros

Színes, magyarul beszélő, hongkongi-amerikai-kínai akció-vígjáték (2016)

Gyilkos páros

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2015)