Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A texasi láncfűrészes: Az örökség

A texasi láncfűrészes: Az örökség - (John Luessenhop)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2013)

Miután a városiak ráébredtek, hogy a Sawyer-ék felelősek a környéken történt mészárlásokért, a felbőszült csőcselék porig égette a Sawyer házat, és megölte a család minden egyes tagját. Legalábbis azt hitték, hogy mindenkivel végeztek. Évtizedekkel később egy fiatal nő, Heather örököl egy texasi birtokot a rajta álló kastéllyal, és úgy dönt, hogy barátaival alaposan megszemléli örökségét. Az alagsorban azonban elképzelhetetlen dolgok várnak rá.

Rendező: John Luessenhop

Szereplők: Alexandra Daddario (Heather Miller), Tania Raymonde (Nikki), Richard Riehle (Farnsworth), Scott Eastwood (Carl Hartman), Bill Moseley (Drayton Sawyer), Shaun Sipos (Darryl), Thom Barry (Hooper seriff), Gunnar Hansen (bőrpofa)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Fűrész, Bill Moseley, Scott Eastwood, Tania Raymonde, Alexandra Daddario, John Luessenhop, John Luessenhop, Shaun Sipos, Thom Barry, Gunnar Hansen

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Motel (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai horror (2005)

Horror Park

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Ahol a gonosz lakik

Színes, magyarul beszélő, mexikói horror (2017)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)