Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Aladdin és a tolvajok fejedelme - (Aladdin and the King of Thieves)

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1996)

Mindenkinek valóra válik a harmadik kívánsága Aladdin utolsó nagy kalandjában. Aladdin és Jázmin végre a menyegzőjére készül, ám a szertartást megzavarja a hírhedt negyven rabló, akik egy bizonyos nászajándékot keresnek, amiről kiderül, hogy egy rejtélyes orákulum, ami azt állítja, hogy Aladdin apja életben van! Aladdin az apja keresésére indul és kideríti, hogy ő a negyven rabló királya, aki azt szeretné, ha a rejtélyes orákulum megkeresné Midász kezét, ami képes bármit arannyá változtatni.

Rendező: Tad Stones

Szereplők: Aladdin, Scott Weinger (Aladdin hangja), Linda Larkin (Jázmin hangja), Robin Williams (Dzsinni hangja), Val Bettin (Szultán hangja), Frank Welker (Abu hangja), John Rhys-Davies (Kasszim hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Címkék: John Rhys-Davies (Gimli), Robin Williams, Frank Welker, Scott Weinger, Linda Larkin, Aladdin and the King of Thieves, Tad Stones, Val Bettin

Megjelent: 1996

Kapcsolódó cikkek