Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Aladdin és a tolvajok fejedelme - (Aladdin and the King of Thieves)

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1996)
  • 3

Mindenkinek valóra válik a harmadik kívánsága Aladdin utolsó nagy kalandjában. Aladdin és Jázmin végre a menyegzőjére készül, ám a szertartást megzavarja a hírhedt negyven rabló, akik egy bizonyos nászajándékot keresnek, amiről kiderül, hogy egy rejtélyes orákulum, ami azt állítja, hogy Aladdin apja életben van! Aladdin az apja keresésére indul és kideríti, hogy ő a negyven rabló királya, aki azt szeretné, ha a rejtélyes orákulum megkeresné Midász kezét, ami képes bármit arannyá változtatni.

Rendező: Tad Stones

Szereplők: Aladdin, Scott Weinger (Aladdin hangja), Linda Larkin (Jázmin hangja), Robin Williams (Dzsinni hangja), Val Bettin (Szultán hangja), Frank Welker (Abu hangja), John Rhys-Davies (Kasszim hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Címkék: John Rhys-Davies (Gimli), Robin Williams, Frank Welker, Scott Weinger, Linda Larkin, Aladdin and the King of Thieves, Tad Stones, Val Bettin

Időtartam: 1 óra 18 perc

Megjelent: 1996

Ez a film csak MoziKlub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Dunkirk

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol-francia történelmi dráma (2017)

Pofázunk és végünk Miamiban

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Újra otthon

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2017)

Anyák elszabadulva

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)