Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Baaria

Baaria - (Baaria)

Színes, magyarul beszélő, olasz-francia filmdráma (2009)

Baaria egy szicíliai kisváros, generációk óta itt él a Torrenuova család. Peppino apja egyszerű kecskepásztor volt a múlt század harmincas éveiben, a fasizmus idején. A nagy szegénységben Ciccio számára az olvasás jelentette az egyetlen örömet. Az élet még keményebb a második világháború alatt, de a felfordulást kihasználva Peppinónak sikerül pénzt szereznie. A nyomor és az igazságtalanság láttán csatlakozik a kommunistákhoz, majd találkozik élete szerelmével. Mannina szülei azonban ellenzik kapcsolatukat. Peppino idővel megpróbálja átadni a tapasztalatait a fiának, Pietrónak, de rá kell jönnie, hogy az álmai szertefoszlottak.

Rendező: Giuseppe Tornatore

Szereplők: Giuseppe Tornatore, Margareth Made (Mannina), Nicole Grimaudo (Sarina), Marco Iermano (Pietro), Francesco Scianna (Peppino Torrenuova), Gaetano Aronica (Ciccio), Leo Gullotta (Liborio), Giorgio Faletti (Corteccia), Ángela Molina (Sarina), Raoul Bova (Római újságíró)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Francesco Scianna, Gaetano Aronica, Leo Gullotta, Giorgio Faletti, Ángela Molina, Raoul Bova

Megjelent: 2009

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)