Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egy burka, egy nadrág

Egy burka, egy nadrág - (Cherchez la femme)

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Amikor a férfi igazán szerelmes, ha kell, a burkát is magára ölti, hogy láthassa elzárt kedvesét. Egy jemeni idénymunka után muszlim fundamentalistaként tér vissza Mahmoud Párizsba. Szent küldetése, hogy Allah segítségével utat mutasson erkölcstelennek bélyegzett húgának, és eltiltja őt a barátjától. A szerelmesek azonban mindent elkövetnek, hogy láthassák egymást: a fiú burkát öltve érkezik a lopott randevúkra. A terv bejön, csak éppen van egy kis bökkenő: az álca annyira jól sikerül, hogy Mahmoud beleszeret... Az Egy burka, egy nadrág nagyon is aktuális kérdés köré szőtt, hamisítatlan francia vígjáték, amely bebizonyítja, hogy a szerelemhez vezető út nem ismer határokat.

Rendező: Sou Abadi

Szereplők: Félix Moati (Armand), William Lebghil (Mahmoud), Camélia Jordana (Leila), Anne Alvaro (Mitra), Predrag Miki Manojlović (Darius), Carl Malapa (Sinna), Laurent Delbecque (Nicolas)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Anne Alvaro, Predrag Miki Manojlović, William Lebghil, Félix Moati, Egy burka, egy nadrág, Cherchez la femme, Camélia Jordana, Carl Malapa, Laurent Delbecque, Sou Abadi

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)