Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Színpadon az életem (feliratos)

Színpadon az életem (feliratos) - (Marvin)

Színes, magyarul beszélő, francia dráma (2017)

Martin Clement egy poros kis faluban született Martin Bijou néven. Hamar úgy dönt: elmenekül a családjától: zsarnok apjától, érzéketlen anyjától, erőszakos testvéreitől. Maga mögött hagyja az intoleranciát és a mássága miatti bántalmazást. Kitaszítottsága ellenére azonban mindig, mindenhol talál szövetségeseket: az iskola igazgatónője, Madeleine Clement, akitől választott nevét kölcsönözte, a színház varázslatát mutatja meg neki, a fiatal modell, Abel Pinto pedig arra biztatja, vigye színpadra életének történetét. Ez a színdarab lesz az, ami beteljesíti Marvin átváltozását.

Rendező: Anne Fontaine

Szereplők: Finnegan Oldfield (Marvin Bijoux), Grégory Gadebois (Dany Bijoux), Vincent Macaigne (Abel Pinto), Catherine Mouchet (Madeleine Clément), Catherine Salée (Odile Bijoux)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Marvin's Room, Catherine Salée, Isabelle Huppert, Anne Fontaine, Catherine Mouchet, Színpadon az életem (feliratos), Anne Fontaine, Charles Berling

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Csillagainkban a hiba

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film (2014)

Keresés

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2018)

A számolás joga

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Ne engedj el

Színes, magyarul beszélő, brit dráma (2010)