Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Színpadon az életem (feliratos)

Színpadon az életem (feliratos) - (Marvin)

Színes, magyarul beszélő, francia dráma (2017)

Martin Clement egy poros kis faluban született Martin Bijou néven. Hamar úgy dönt: elmenekül a családjától: zsarnok apjától, érzéketlen anyjától, erőszakos testvéreitől. Maga mögött hagyja az intoleranciát és a mássága miatti bántalmazást. Kitaszítottsága ellenére azonban mindig, mindenhol talál szövetségeseket: az iskola igazgatónője, Madeleine Clement, akitől választott nevét kölcsönözte, a színház varázslatát mutatja meg neki, a fiatal modell, Abel Pinto pedig arra biztatja, vigye színpadra életének történetét. Ez a színdarab lesz az, ami beteljesíti Marvin átváltozását.

Rendező: Anne Fontaine

Szereplők: Finnegan Oldfield (Marvin Bijoux), Grégory Gadebois (Dany Bijoux), Vincent Macaigne (Abel Pinto), Catherine Mouchet (Madeleine Clément), Catherine Salée (Odile Bijoux)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Marvin's Room, Catherine Salée, Isabelle Huppert, Anne Fontaine, Catherine Mouchet, Színpadon az életem (feliratos), Anne Fontaine, Charles Berling

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)