Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az élet napos oldala

Az élet napos oldala - (Solsidan)

Színes, magyarul beszélő, svéd vígjáték (2017)

Üdvözöljük a svéd hétköznapokban! Az élet napos oldala három pár életébe enged betekintést, akik mindenki számára ismerős problémákkal küzdenek. Válások, szerelmek, gyerek utáni vágyakozás, bizarr szülők és íratlan fürdőzési szabályok nevettetik meg a nézőt. A karakterekben és abszurd helyzetekben pedig egy kicsit mindenki magára ismerhet.

Rendező: Jesper Harrie

Szereplők: Felix Herngren (Alex Löfström), Mia Skäringer (Anna Löfström), Johan Rheborg (Fredde Schiller), Josephine Bornebusch (Mickan Schiller), Henrik Dorsin (Ove Sundberg), Malin Cederblad (Anette Sundberg), Rebecka Teper (Lussan), Henrik Schyffert (David Grimborg), Frida Hallgren (Bella Sjölander)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Mia Skäringer (Gunilla), Josephine Bornebusch, Az élet napos oldala, Solsidan, Felix Herngren, Johan Rheborg, Henrik Dorsin, Malin Cederblad, Rebecka Teper, Henrik Schyffert, Frida Hallgren, Jesper Harrie

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)