Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció - (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2018)

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart. De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csakhogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

Rendező: Genndy Tartakovsky

Szereplők: Adam Sandler (Dracula (hang), Selena Gomez (Mavis (hang), Kevin James (Frankenstein (hang), Andy Samberg (Jonathan (hang), Steve Buscemi (Wayne (hang), Keegan Michael Key (Murray (hang), David Spade (Griffin (hang), Kathryn Hahn (Erocka Van Helsing (hang)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Adam Sandler, Kevin James, Kathryn Hahn (Michelle), Selena Gomez, Andy Samberg, David Spade, Genndy Tartakovsky, Keegan Michael Key, Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció, Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)