Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Neoton Família: Neoton varázs

Neoton Família: Neoton varázs - (Neoton Família: Neoton varázs)

Színes, magyar, koncertfilm (1998)

A Neoton Famíliát senkinek sem kell bemutatni, hiszen ők a hazai pop-történelem egyik legmeghatározóbb zenekara. Az együttes 1979 és 1990 között sikert sikerre halmozott Magyarországon és külföldön egyaránt. Karrierjük során egyedülállóan, több mint 6 millió album került értékesítésre. Pályafutásukhoz számtalan teltházas turné és külföldi díjak kapcsolódnak. Húsz sikeres album után a banda 1990-ben megszüntette tevékenységét. Ugyan a csapat 1998-ban újra összeállt egy koncert elejéig, azonban a fellépés szomorú apropóját az időközben elhunyt, kiváló tehetségű billentyűs-zeneszerző-énekes muzsikustárs, Jakab Györgyre történő emlékezés adta.Csepregi Éva, Baracs János, Bardóczi Gyula, Pásztor László és Végvári Ádám, azaz a Neoton Família alap tagjai 2004. őszén ismét találkoztak és elhatározták, hogy még egyszer, 2005 nyarán, legnagyobb sikereik kezdetének 25. évfordulóján színpadra állnak a Puskás Ferenc Stadion erre a célra épített színpadán.

Szereplő: Neoton familia

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Koncert

Megjelent: 1998

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Neoton Família: Neoton varázs

Színes, magyar, koncertfilm (1998)

Tabán 1.

Koncertfilm (1999)

Horváth Charlie 1996

Koncertfilm (1996)

Demjén Ferenc: Hetvenkedem 2.

Színes koncertfilm (2016)