Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A hihetetlen család 2.

A hihetetlen család 2. - (Incredibles 2.)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film - (2018)

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait. Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimennek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind hihetetlen figurák!

Rendező: Brad Bird

Szereplők: Craig T. Nelson (Bob Parr / Mr. Incredible (hang), Holly Hunter (Helen Parr / Elastigirl (hang), Samuel L. Jackson (Lucius Best / Frozone (hang), Sarah Vowell (Violet Parr (hang), Catherine Keener (Evelyn Deavor hang), Eli Fucile (Jack-Jack Parr (hang), Huck Milner (Dashiell Parr (hang)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Samuel L. Jackson (Sudár hangja), Samuel L. Jackson, Catherine Keener (Nelle Harper Lee), Holly Hunter (Helen Parr/Nyúlányka hangja), A hihetetlen család 2., Incredibles 2., Sarah Vowell, Eli Fucile, Huck Milner, Brad Bird

Megjelent: 2018

Kapcsolódó filmek

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)