Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A megtisztulás éjszakája: A sziget

A megtisztulás éjszakája: A sziget - (The First Purge)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Minden hagyomány mögött egy forradalom nyugszik. Üdvözlünk a mozgalomban, mely egy egyszerű kísérletnek indult: Az első Irtásban.Hogy a bűnözési rátát egy százalék alá csökkenthessék, az Alapítók szociológia elképzelésre alapozva meghirdették az Irtást, mely egyetlen éjszakára szabad utat adott az agressziónak. Azonban amikor az elnyomók erőszakossága találkozik az elnyomottak dühével, a kísérlet túllép a város keretein, és a nemzet egészére kiterjed.

Rendező: Gerard McMurray

Szereplők: Y'lan Noel, Y'lan Noel (Dmitri), Lex Scott Davis (Nya), Joivan Wade (Isaiah), Mugga (Dolores), Patch Darragh (Chief of Staff - Arlo Sabian), Marisa Tomei (The Architect - Dr. Updale), Luna Lauren Velez (Luisa)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Horror, Sci-Fi

Címkék: Marisa Tomei, A megtisztulás éjszakája: A sziget, The First Purge, Gerard McMurray, Y´lan Noel, James DeMonaco, Mugga, Patch Darragh, Luna Lauren Velez, Gerard McMurray

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

REC2

Színes, magyarul beszélő, spanyol horror (2009)

Ahol a gonosz lakik

Színes, magyarul beszélő, mexikói horror (2017)

Halloween (´18)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)