Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Oroszlánkirály 2. - Szimba büszkesége

Oroszlánkirály 2. - Szimba büszkesége - (The Lion King II: Simba´s Pride)

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1998)

Minden idők legsikeresebb és legnépszerűbb rajzfilmhőse, Szimba, - vagy ahogy többen ismerik - az Oroszlánkirály visszatért, hogy az Oscar-díjas film fenségesen lenyűgöző, végtelenül izgalmas és határtalanul humoros kalandjai folytatódhassanak. Szimbának kislánya született, és a pajkos kis Kiarát nem könnyű féken tartani. Ez nem sikerül Timonnak és Pumbának, a bal kezekkel és lábakkal megáldott mókás duónak sem. Kiara elszökik csetlő-botló "dadáitól" és egyszer csak tiltott területen, Zordföldén találja magát. Ott találkozik Kovuval, a gonosz Zordon trónjának várományosával. A két fiatal megkedveli egymást, szüleik azonban ádáz ellenségek. A szerelemnek és a szeretetnek kell kibékítenie a forrongó ellentéteket. A szívmelengető mese méltó folytatása!

Rendező: Darrell Rooney

Szereplők: Darrell Rooney, Nathan Lane, Nathan Lane (Timon hangja), Neve Campbell (a felnőtt Kiara hangja), Matthew Broderick (Simba hangja), James Earl Jones (Mufasa hangja), Lacey Chabert, Andy Dick (Nuka hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címke: Neve Campbell

Megjelent: 1998

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)