Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Snowpiercer - Túlélők viadala

Snowpiercer - Túlélők viadala - (Snowpiercer)

Színes, magyarul beszélő, dél-koreai-amerikai-francia-cseh akciófilm (2013)

2031, a Földön a klímaváltozás következtében egy újabb jégkorszak köszöntött be, a felszínen az életnek semmi nyoma. Azok a szerencsés emberek, akik túlélték a katasztrófát, a Snowpiercer nevű, önellátásra berendezkedett vonaton utaznak immár 17 éve. A Snowpiercer utasainak élete azonban merőben különbözik egymástól. A hátsó kocsikban lévők nyomorognak, gyanús eredetű proteintéglákon élnek, a vonat elején utazó előkelőségek pedig rettegésben tartják a nyomorgókat, és katonáik minden lázadásukat leverik. A hátul utazók vezére, Curtis (Chris Evans) Gilliam (John Hurt) és Edgar (Jamie Bell) segítségével alaposan megtervezik az újabb lázadást, és néhányan eljutnak a mozdonyig, ahol végre szembetalálják magukat az igazságtalan rendszer megálmodójával, Wilforddal (Ed Harris).

Rendező: Joon-ho Bong

Szereplők: John Hurt, Tilda Swinton, Joon-ho Bong, Chris Evans (Curtis), John Hurt (Gilliam), Tilda Swinton (Mason), Kang-ho Song (Namgoong Minsoo), Octavia Spencer (Tanya), Jamie Bell (Edgar), Luke Pasqualino (Grey), Ed Harris (Wilford), Ewen Bremner (Andrew)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Ewen Bremner (Wemmick), Jared Harris (Lucretius), Jamie Bell, Octavia Spencer (Aunt Honey), Snowpiercer, Luke Pasqualino, Joon-ho Bong

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)