Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ahol a gonosz lakik

Ahol a gonosz lakik - (El habitante)

Színes, magyarul beszélő, mexikói horror (2017)

Ahhoz, hogy tartozásukat rendezhessék, a három nővér, Maria, Camila és Ana úgy döntenek, kirabolják az egykori szenátor villáját. Mikor már úgy tűnik, zsákmány nélkül kell elhagyniuk a házat, különös felfedezést tesznek az épület pincéjében. Megtalálják a házaspár kislányát, akit úgy tűnik, a szülők borzasztó körülmények között tartottak fogva. Miközben próbálják megmenteni a gyermeket, egyre kísértetiesebb dolgok nehezítik kijutásukat a házból.

Rendező: Guillermo Amoedo

Szereplők: Maria Evoli (Maria), Vanesa Restrepo (Camila), Carla Adell (Ana), Gabriela de la Garza (Angélica), Flavio Medina (José Sánchez-Lermontov), Fernando Becerril (Pedro Natale bíboros), Natasha Cubria (Tamara Sánchez-Lermontov)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Ahol a gonosz lakik, El habitante, Maria Evoli, Vanesa Restrepo, Carla Adell, Gabriela de la Garza, Flavio Medina, Fernando Becerril, Natasha Cubria, Guillermo Amoedo

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Ördögűzés ezredjére

TV GO | 2018. 12. 11., 13:39

Kapcsolódó filmek

A fiú

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2016)

Horror Park

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

REC2

Színes, magyarul beszélő, spanyol horror (2009)

Hívatlanok 2: Éjjeli préda

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)