Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Meg - Az őscápa

Meg - Az őscápa - (The Meg)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

Rendező: Jon Turteltaub

Szereplők: Ruby Rose (Jaxx Herd), Jason Statham (Jonas Taylor), Rainn Wilson (Jack Morris), Robert Taylor (Dr. Heller), Bingbing Li (Suyin), Cliff Curtis (James 'Mac' Mackreides), Jessica McNamee (Celeste)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Cliff Curtis, Jon Turteltaub, Bingbing Li, Robert Taylor, Island of the Mega Shark, Rainn Wilson, Meg - Az őscápa, Jon Turteltaub, Jason Statham, Jessica McNamee

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Spielberg cápájától a cápolipig

TV GO | 2018. 12. 03., 15:44

Jason a mélyben

TV GO | 2018. 12. 03., 15:15

Kapcsolódó filmek

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)