Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Én kicsi szörnyem - A mélység legendája

Én kicsi szörnyem - A mélység legendája - (The Water Horse: Legend of the Deep)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol kalandfilm (2007)

A kis Angus roppant magányos kisfiú. Ám egyik napról a másikra minden megváltozik, amikor hatalmas, titokzatos tojásra bukkan a híres-hírhedt skóciai Loch Ness-tó partján. Hamarosan kiderül, hogy a tojás lakója nem más, mint a legendás szörny, igaz, korának megfelelő kiadásban. A kisfiú és a csintalan szörnyecske, melynek a tojáshéj még ott van a fenekén, remekül megértik egymást. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor Angus kicsi szörnye napról napra nagyobb lesz. Egyre nehezebb elrejteni őt a világ szeme elől. Dick King-Smith regényéből.

Rendező: Jay Russell

Szereplők: Alex Etel (Angus MacMorrow), Ben Chaplin (Lewis Mowbray), Emily Watson (Anne MacMorrow), Geraldine Brophy (Gracie), Craig Hall (Charlie MacMorrow)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Emily Watson (Victoria hangja), Ben Chaplin (Trent), Én kicsi szörnyem - A mélység legendája, The Water Horse: Legend of the Deep, Alex Etel, Geraldine Brophy, Craig Hall, Jay Russell

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)