Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az én hősöm

Az én hősöm - (Return Of A Hero)

Színes, magyarul beszélő francia vígjáték (2018)

Neuville kapitányt a frontra hívják, így hátra kell hagynia mennyasszonyát, akinek emiatt teljesen összetörik a szíve. A lány húga úgy dönt, hogy felvidítja testvérét, ezért leveleket kezd írni Neuville nevében. A dolgok vártlan fordulatot vesznek, amikor Neuville hazatér.

Rendező: Laurent Tirard

Szereplők: Jean Dujardin (Charles-Grégoire Neuville kapitány), Mélanie Laurent (Elisabeth Beaugrand), Noémie Merlant (Pauline), Christophe Montenez (Nicolas), Evelyne Buyle (Madame Beaugrand), Christian Bujeau (Monsieur Beaugrand), Féodor Atkine (Mortier-Duplessis generális)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Mélanie Laurent , Laurent Tirard, Laurent Tirard, Féodor Atkine, Jean Dujardin, Az én hősöm, Return Of A Hero, Christophe Montenez, Evelyne Buyle, Christian Bujeau

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Gyerekjáték

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)

Nagyfater elszabadul

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Az elefánt

Színes, magyar vígjáték (1977)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)