Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sötét elmék

Sötét elmék - (The Darkest Minds)

Színes, magyarul beszélő amerikai sci-fi thriller (2018)

Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy visszaszerezzék jövőjüket.

Rendező: Jennifer Yuh

Szereplők: Mandy Moore (Cate), Amandla Stenberg (Ruby), Gwendoline Christie (Lady Jane), Wallace Langham (Dr. Viceroy), Harris Dickinson (Liam), Patrick Gibson (Clancy Gray), Mark O'Brien (Rob Meadows)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Krimi-Thriller, Sci-Fi

Címkék: Bradley Whitford, Mark O'Brien, Sötét elmék, The Darkest Minds, Jennifer Yuh, Gwendoline Christie, Wallace Langham, Harris Dickinson, Patrick Gibson, Jennifer Yuh

Megjelent: 2018

Kapcsolódó filmek

American Hangman (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai thriller (2019)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)