Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gyalogáldozat

Gyalogáldozat - (Pawn Sacrifice)

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma (2014)

A hidegháború teljes erővel "dübörög". Ebben a megragadó, igaz történetben az amerikai sakk-csoda Bobby Fischer (Tobey Maguire) hirtelen két szuperhatalom küzdelmének kellős közepén találja magát, amikor kihívja egy játszmára Borisz Szpasszkijt, vagyis magát a Szovjetuniót. A hollywoodi veterán Edward Zwick (Véres gyémánt, Az utolsó szamuráj) rendezte, Maguire, Liev Schreiber és Peter Sargaard főszereplésével készült Gyalogáldozat Fischer félelmetes egyensúlyozásáról szól a zsenialitás és őrület határán, és bemutatja egy brooklyni kölyök tündöklését és bukását, akire az egész világ felfigyelt.

Rendező: Edward Zwick

Szereplők: Edward Zwick, Peter Sarsgaard (Bill Lombardy), Lily Rabe (Joan Fischer), Liev Schreiber (Boris Spassky), Toby Maguire (Bobby Fischer), Michael Stuhlbarg, Sophie Nélisse (Joan), Robin Weigert (Regina Fischer)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Edward Zwick, Liev Schreiber (Ned), Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg (Dr. Flicker), Robin Weigert, Gyalogáldozat, Pawn Sacrifice, Lily Rabe, Toby Maguire, Sophie Nélisse

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)