Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Barátom, Róbert Gida

Barátom, Róbert Gida - (Christopher Robin)

Színes, feliratos, amerikai vígjáték (2018)

Ebben a szívmelengető élőszereplős történetben egy fiatal fiú, aki számtalan kalandban vett részt a Százholdas Pagonyban kedves és szeretnivaló barátaival, mára felnőtt, de nem találja útját az életben. Most gyerekkori barátain a sor, hogy ellátogassanak a mi világunkba, és segítenek Róbert Gidának visszaemlékezni arra a bájos és játékos fiúra, aki még mindig benne lakozik.

Rendező: Marc Forster

Szereplők: Hayley Atwell (Evelyn), Jim Cummings (Micimackó / Tigris (hang), Ewan McGregor (Róbert Gida), Toby Jones (Bagoly (hang), Brad Garrett (Füles (hang), Peter Capaldi (Nyuszi (hang), Mark Gatiss (Keith Winslow)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Hayley Atwell (Angela Stark), Ewan McGregor (Ian), Toby Jones, Mark Gatiss, Marc Forster, Peter Capaldi, Goodbye Christopher Robin, Barátom, Róbert Gida, Marc Forster

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)