Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Skate Kitchen (feliratos)

Skate Kitchen (feliratos) - (Skate Kitchen)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Több tízezres instagramos rajongótáborral rendelkező valódi gördeszkasztárok a főszereplői a lélegzetelállító mutatványokkal teli Skate Kitchennek, amely a New York-i szubkultúrát mutatja be testközelből. A külvárosi tinilány, Camille (Rachelle Vinberg) unalmas élete felfordul, amikor összebarátkozik egy lányokból álló deszkás csapattal. Ahogy ez a különös világ kitárja kapuit Camille előtt, a lány életre szóló barátságokat köt, és saját magát is kezdi egyre jobban megismerni. A Sundance Filmfesztivál zajos sikerű közönségkedvencében a lányok megmutatják, hogy a deszkázás nem csak a fiúk világa.

Rendező: Crystal Moselle

Szereplők: Rachelle Vinberg (Camille), Jules Lorenzo (Eliza), Nina Moran (Kurt), Taylor Gray (Jared), John Palumbo (menedzser), Tashiana Washington (Lana)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Skate Kitchen (feliratos), Skate Kitchen, Jules Lorenzo, Nina Moran, Taylor Gray, John Palumbo, Tashiana Washington, Crystal Moselle

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Deszkára csajok! – Skate Kitchen

TV GO | 2018. 12. 18., 13:05

Kapcsolódó filmek

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Steve Jobs

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi film (2015)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)