Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Skate Kitchen (feliratos)

Skate Kitchen (feliratos) - (Skate Kitchen)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Több tízezres instagramos rajongótáborral rendelkező valódi gördeszkasztárok a főszereplői a lélegzetelállító mutatványokkal teli Skate Kitchennek, amely a New York-i szubkultúrát mutatja be testközelből. A külvárosi tinilány, Camille (Rachelle Vinberg) unalmas élete felfordul, amikor összebarátkozik egy lányokból álló deszkás csapattal. Ahogy ez a különös világ kitárja kapuit Camille előtt, a lány életre szóló barátságokat köt, és saját magát is kezdi egyre jobban megismerni. A Sundance Filmfesztivál zajos sikerű közönségkedvencében a lányok megmutatják, hogy a deszkázás nem csak a fiúk világa.

Rendező: Crystal Moselle

Szereplők: Rachelle Vinberg (Camille), Jules Lorenzo (Eliza), Nina Moran (Kurt), Taylor Gray (Jared), John Palumbo (menedzser), Tashiana Washington (Lana)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Skate Kitchen (feliratos), Skate Kitchen, Jules Lorenzo, Nina Moran, Taylor Gray, John Palumbo, Tashiana Washington, Crystal Moselle

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Deszkára csajok! – Skate Kitchen

TV GO | 2018. 12. 18., 13:05

Kapcsolódó filmek

A számolás joga

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Kékről álmodom

Színes, magyarul beszélő, dráma, fantasy (2017)

A sebezhetetlen

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2000)

Banks úr megmentése

Színes, feliratos, amerikai-angol-ausztrál filmdráma (2014)