Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

88 perc

88 perc - (88 Minutes)

Színes, magyarul beszélő, német-amerikai thriller (2007)

Dr. Jack Gramm (Al Pacino), a híres pszichiáter és igazságügyi szakértő fenyegetést kap telefonon: csak 88 perc van hátra az életéből! Minden tudását latba kell vetnie, hogy megmeneküljön, és leszűkítse a lehetséges gyanúsítottak körét. Rejtélyes dolgok történnek, Jack meg egyre paranoiásabb lesz, amint elkezdődik a visszaszámlálás...

Rendező: Jon Avnet (

Szereplők: Jon Avnet, Leelee Sobieski, Al Pacino, Leelee Sobieski (Lauren Douglas), Amy Brenneman (Shelly Barnes), AL PACINO (Jack Gramm), Alicia Witt (Kim Cummings), Benjamin McKenzie (Mike Stemp), Deborah Kara Unger (Carol), Christopher Redman (Jeremy Guber)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Al Pacino, Deborah Kara Unger, Amy Brenneman, 88 perc, 88 Minutes, Leelee Sobieski, Alicia Witt, Benjamin McKenzie, Christopher Redman, Jon Avnet

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »