Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fák jú Tanár úr! 3.

Fák jú Tanár úr! 3. - (Fack ju Göhte 3)

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)

Új tanév - új problémák. Zeki Miller pedig megint egy stresszes év elé néz a Göthe középiskolában. A pályaválasztási tanácsadó finoman szólva sem kecsegteti fényes jövővel a káosz osztály egyetlen tagját sem, ezért Chantal, Danger, Burak és Zeynep teljesen letörnek. Mivel csalódottságukban még több bajt kevernek, Zekiből előtör az igazi tanár, és elhatározza, hogy gatyába rázza a srácokat, és átrugdossa őket az érettségin. Vajon Miller tanár úr most milyen újfajta módszereket vet be diákjai megzabolására?

Rendező: Bora Dagtekin

Szereplők: Elyas M'Barek, Elyas M'Barek (Zeki Müller), Katja Riemann (Gudrun Gerster), Jella Haase (Chantal), Sandra Hüller (Biggi Enzberger), Max von der Groeben (Danger), Uschi Glas (Ingrid Leimbach-Knorr), Gizem Emre (Zeynep)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Max von der Groeben, Katja Riemann, Fák jú Tanár úr! 3., Fack ju Göhte 3, Bora Dagtekin, Elyas M´Barek, Sandra Hüller, Uschi Glas, Gizem Emre, Bora Dagtekin

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Mr. Popper pingvinjei

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

The New Romantic (feliratos)

Színes, feliratos, kanadai dráma (2018)

Az elefánt

Színes, magyar vígjáték (1977)

Gyerekjáték

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)