Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fák jú Tanár úr! 3.

Fák jú Tanár úr! 3. - (Fack ju Göhte 3)

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)

Új tanév - új problémák. Zeki Miller pedig megint egy stresszes év elé néz a Göthe középiskolában. A pályaválasztási tanácsadó finoman szólva sem kecsegteti fényes jövővel a káosz osztály egyetlen tagját sem, ezért Chantal, Danger, Burak és Zeynep teljesen letörnek. Mivel csalódottságukban még több bajt kevernek, Zekiből előtör az igazi tanár, és elhatározza, hogy gatyába rázza a srácokat, és átrugdossa őket az érettségin. Vajon Miller tanár úr most milyen újfajta módszereket vet be diákjai megzabolására?

Rendező: Bora Dagtekin

Szereplők: Elyas M'Barek, Elyas M'Barek (Zeki Müller), Katja Riemann (Gudrun Gerster), Jella Haase (Chantal), Sandra Hüller (Biggi Enzberger), Max von der Groeben (Danger), Uschi Glas (Ingrid Leimbach-Knorr), Gizem Emre (Zeynep)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Max von der Groeben, Katja Riemann, Fák jú Tanár úr! 3., Fack ju Göhte 3, Bora Dagtekin, Elyas M´Barek, Sandra Hüller, Uschi Glas, Gizem Emre, Bora Dagtekin

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)