Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sicario 2: A zsoldos

Sicario 2: A zsoldos - (Sicario: Day of the Soldado)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok… Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval (Benicio Del Toro), aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját. A terv: Alejandrónak el kell rabolnia Isabela Reyest (Isabela Moner), a hírhedt drogbáró tizenéves lányát, hogy brutális viszályt robbantsanak ki az egymással vetélkedő kartellek között. Ám az akció kimenetelét veszély fenyegeti, és a lány sorsa az elszánt kolumbiai kezébe kerül…

Rendező: Stefano Sollima

Szereplők: Josh Brolin (Matt Graver), Benicio del Toro (Alejandro), Matthew Modine (James Ridley), Catherine Keener (Cynthia Foards), Isabela Moner (Isabel Reyes), Jeffrey Donovan (Steve Forsing), Manuel Garcia-Rulfo (Gallo)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Benicio Del Toro, Catherine Keener (Nelle Harper Lee), Isabela Moner, Jeffrey Donovan, Sicario 2: A zsoldos, Sicario: Day of the Soldado, Stefano Sollima, Josh Brolin, Manuel Garcia-Rulfo, Stefano Sollima

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)